Foto-trampeig


En aquesta pàgina o apartat posarem les entrades que envoltaràn el tema del foto-trampeig fora del jardí. Hem decidit exposar-ho en aquesta pàgina apart per que no hi hagi confusions en la situació dels videos que mostrarem.
Cada actualització anirà a sobre de l'anterior, de manera que les més recents es llegiran abans que les més antigues.


Les càmeres de foto-trampeg són una gran eina per observar el moviment dels animals, sobretot dels mamífers, fora de la presència humana. Disposem d'una càmera que francament fa uns vídeos més aviat dolents, però com sempre, el que val és la cita o observació


------------------------------------------------------------------------------------

15-8-2012
 Riu Tordera.


 Aquestes últimes setmanes el jardí ha estat excessivament tranquil. La sequera, la tala dels pins secs i, en general, l'arribada de l'estiu, han fet pràcticament desparèixer el moviment d'ocells. És clar que hi segueixen passant però de forma poc destacable.
La vegetació també se n'està ressentint, i és que l'any és excessivament sec.
Disculpeu l'absència d'entrades. Pensem que d'aquí poc més d'un mes començarem l'activitat, que serà imparable fins a finals de primavera de l'any seguent.

Aprofitant una recent visita al jardí, vam decidir posar la càmera de foto-trampeig al costat del riu Tordera, a pocs quilòmetres del jardí. Vam deixar-hi unes pastanagues com a reclam i aquest va ser el resultat:


                          

El lloc està sotmès a una gran pressió humana, tot i així, el nombre de senglars es conserva. És una pena que per culpa de l'humanització del territoris els mamífers hagin de fer una vida totalment nocturna. Aquest exemplar, que no sembla gaire gran, va passar a les 3:48 de la matinada.

----------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada