dilluns, 14 de març de 2011

Fotos del jardí. Dia 13 de març

Més fotos. Aquestes fetes fa unes 24 hores el dia 13 de març (dia totalment primaveral després de plujes abundants).Avui les fotos són una mica més "paisatgístiques" (no totes), per poder seguir l'evolució dels nostre arbres i arbusts. Tot i que avui m'he animat a fer alguns petits comentaris, com ja sabeu la setmana que ve toca les observacions i el resum.
Per cert, mentre escric torna a ploure a la zona.


Comencem amb un lluer, dels pocs que van quedant.
Mallerengues carboneres
Llorers en plena floració


Prunus Salicina (el més avançat). Les fulles semblen esmorteides a causa de la plujaBrots del kaki. No fan bona pinta...


Brots de l'avellaner i cos sencer de l'avellaner, respectivament. L'hem comprat farà un mes i encara no l'haviem mostrat.
El taronger, que ja ha aconseguit passar dos hiverns. Amb no gaire glòria.


El Ligustrum que ha nascut espontani.


Brots dels dos cireres i la seva visió general, respecitvament. El de l'esquerra és el gran i el de la dreta el més petit.
Imatge de la verdor del jardí. Amb el kaki i el roure encara ben pelats, i el Ligsutrum Ovalifolium que fa algunes setmanes que no avança gaire (va brotar molt d'hora.)


1 comentari:

 1. Las fotos son muy acertadas.
  Gracias a estas lluvias, me parece que vamos a tener una primavera esplendorosa....
  Tengo los frutales muy parecidos a los tuyos salvo el ciruelo que le están empezando a salir las flores (pero también hay que decir que lo planté hará 2 semanas....)
  A escasos metros de mi caseta hay una pareja de aguila culebrera que nidifica...a ver si consigo hacerles una foto decente....
  Hasta pronto. Un saludo

  ResponElimina